Проекти


Тук можете да видите най-успешните ми проекти

90-те

През 90-те години в София, а и в България въобще, беше времето на клубовете с жива музика. Свиреше се много – кавър групи, джаз, рок, поп …Това беше периодът за мен, когато участвах едновременно в 7-8 различни банди и проекти. Всяка вечер свирех с различни музиканти.

Учех в Музикалната Академия, също така работех като барабанист в Биг Бенда на Българско национално радио. Беше вълнуващо, безсънно, приятно и полезно. Натрупах много опит, създадох приятелства и професионални връзки, които съществуват и досега.

Група „ТЕ”

През 2000 г. с още трима приятели и колеги създадохме Група „ТЕ”, която впоследствие се превърна в  една от най-успешните български поп групи с издадени 3 албума с наша музика, 10 видеосингъла, концертно DVD, многобройни участия в медии, концерти, турнета и др.

Ерата на телевизионните шоута

От 2009 до 2013 за мен беше ерата на телевизионните шоута. Изслушах, нотирах и изсвирих хиляди песни, които прозвучаха на живо в националния ефир.

Известни хитове от различни периоди на съвременната култура, от всякакви стилове, епохи и краища на света. В телевизионните студия срещах много различни и забавни хора, с които работехме приятно, бързо и ефективно. Придобих нов опит, научих много още за музиката, и за работата в една по-голяма система.

Фондацията

От 2013 г. до сега имам честта и удоволствието да бъда част от супергрупата „Фондацията”, с която правим концерти в България и по целия свят. В репертоара на „Фондацията“ са включени песни на групите, в които сме свирили или продължаваме да свирим. Песните са едни от най-големите хитове в съвременната българска музика, и са писани от членовете на „Фондацията“.

3ото /Триото

Винаги съм обичал да слушам и да свиря джаз. Като дете, а и сега, имам впечатляваща по обем и разнообразие колекция от джаз албуми. Прекарвам доста време в слушане, анализиране и възхищение на образците от тази музика – стари и съвременни.

През годините съм имал шанса да срещам и да свиря с някои от най-големите в това изкуство.

Последният джаз проект, в който участвам, е 3ОТО /Триото/. Записахме албум с наша музика, свирим в клубове и участваме във фестивали. Осигуряваме си вълнуващи, интересни и забавни преживявания.